Se spala fructele, se usuca si cu ajutorul unei pensule se dau cu albus de ou. Se aseaza pe un gratar (dedesubt se pune o tava sau folie) si se pudreaza cu zahar din belsug. Se intorc pe o parte si pe alta si apoi se dau la frigider pana se intareste pelicula de albus si zaharul pe ele arata ca si gheata. Cu fructele astea se pot face platouri, se pot orna platouri sau se pot orna chiar si torturi
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa Aceasta prajiturica am facut-o combinand cam ce aveam prin frigider. Ciresele trebuiau consumate asa ca m-am...
Prajitura cu cirese si crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii