1)se prepara un aluat dospit de consistenta curgatoare
2) se lasa sa dospeasca
3)se ung formele de savarina
4)se pune aluatul in forme si se lasa sa creasca
5)se coc la foc potrivit
6)se lasa sa se raceasca 12 ore
7)se insiropeaza in sirop cald
8)pentru aspect se aseaza cu baza ca fata
9)se dasupra cu jeleu
10)se taie un capacel subtire
11)se ridica capacelul si se orneaza cu frisca
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAm tot stat in cumpana daca sa-l fac sau nu...mai ales ca si eu ca si Timea, de la care am preluat reteta nu-mi place sa fac...
DobosIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii