Salam de biscuiţi reţetă de post
Am pus biscuitii in punga de plastic si cu un batator de snitele (partea dreapta) i-am spart. Am pus intr-un vas mare, am adaugat zahar si cacao si am amestecat cu o lingura. In timpul asta laptele se incalzea in microunde. Am taiat bucati margarina am adaugat este biscuiti sparti si am pus jumatate din laptele de soia cald peste toata compozitia. Cu mana am inceput sa amestec si sa sparg in pumn bucatile de biscuiti care au ramas mai mari.
Acuma este momentul in care eu gust daca mai vreau cacao sau zahar (daca da, atunci mai adaug acuma) si mai pun lapte tot cate putin pana se face pasta nu moale, dar nici tare. Acuma se pun fructele uscate si se mai amesteca putin. Pasta trebuie sa se modele usorze.
Se pune in folie de plastic se ruleaza si se da la congelator. Se taie si se serveste dupa dorinta. Peste folia de plastic se poate presara zahar tos, sau nuca de cocos si apoi se ruleaza si se da la frigider (congelator). Esenta de rom (am uitat) se pune la urma de tot chiar inainte de a pune pasta rezultata in folia de plastic.
Mai am eu vreo cateva combinatii reusite cu deserturi care contin ciocolata si portocala si toate imi plac, asa ca, m-am...
Prajitura cu ciocolata si portocalaO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii