Prajitura cu nuca de cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu nuca de cocos

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 pahar faina
  • 1 pahar zahar
  • 2 pahare lapte (450 ml)
  • 1 pahar nuca de cocos (100 g)
  • 125 g margarina
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • ulei si faina pentru uns tava

Mod de preparare

Intr-un castron se freaca margarina cu nuca de cocos.
Se incalzeste cuptorul la foc mediu.

Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste margarina impreuna cu zaharul si ouale.
Se amesteca pana se omogenizeaza.

La sfarsit se pune si laptele care se amesteca pana se incorporeaza. (Nu va speriati ca este asa lichid aluatul, nu-i mai trebuie faina).

Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina.

Prajitura este gata in aproximativ 40 de minute cand incepe sa capete o culoare aurie. Se taie rece.

Glazura:
-topim o ciocolata si punem peste prajitura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
3
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Oua Colorate cu Hartie Creponata
4
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Clatite cu dovlecel si branza
5
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Parteneri
Clatite aperitiv
Bucataras.RO

Clatite aperitiv

Cu spanac, sau sfecla, umplute cu branza sau branza si somon afumat, servite cu masline, rosii si ceapa verde...nu pot fi...

Clatite aperitiv
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!