Intr-un castron se freaca margarina cu nuca de cocos.
Se incalzeste cuptorul la foc mediu.
Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune peste margarina impreuna cu zaharul si ouale.
Se amesteca pana se omogenizeaza.
La sfarsit se pune si laptele care se amesteca pana se incorporeaza. (Nu va speriati ca este asa lichid aluatul, nu-i mai trebuie faina).
Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina.
Prajitura este gata in aproximativ 40 de minute cand incepe sa capete o culoare aurie. Se taie rece.
Glazura:
-topim o ciocolata si punem peste prajitura
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCu spanac, sau sfecla, umplute cu branza sau branza si somon afumat, servite cu masline, rosii si ceapa verde...nu pot fi...
Clatite aperitivIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii