Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu praful de sare si zaharul adaugat lingura cu lingura,pana cand acesta nu se mai simte.Adaugam galbenusurile, uleiul,coaja de lamaie si faina cernuta si amestecam cu o lingura de jos in sus,ca albusurile sa nu se lase.Intre timp curatam merele si le taiem cubulete mici.Le adaugam in aluat impreuna cu stafidele si omogenizam cu o lingura.Tapetam o tava cu ulei si faina si rasturnam aluatul.Coacem prajitura pana cand aceasta devine aramie.Lasam sa se raceasca complet,apoi pudram cu zahar pudra.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDupa cum se stie, e o reteta franceza, dar se zice ca oficial, aceasta reteta a fost inventata in prima jumatate a secolului...
Baba au rhumIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii