Mod preparare blat:
Se pune untul intr-o cratita si se topeste pe foc mic. Merele se curata si se taie bucatele mici. Untul se pune intr-un vas mai mare unde se amesteca cu zaharul, dupa care cu ouale, zaharul vanilat, sarea, visinata, faina, praful de copt si 80% din mere. Compozitia se aseaza intr-o forma rotunda unsa cu unt, iar deasupra se pune restul de mere, se da la cuptor aproximativ 50 minute.
Mod preparare decor:
Se prepara o budinca (lapte, zahar si praful de budinca), iar cand aceasta sa racit putin se adauga untul. Aceasta se pune peste prajitura scoasa din tava si racita (eu am lasat-o sa curga neuniform, se poate decora diferit in functie de fiecare).
Se lasa la rece aproximativ o ora.
Pofta buna!!!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPentru ca implinesc 800 de retete trebuia sa sarbatoresc cu un tort. Unul de post, cu gust intens de ciocolata si aroma de...
Desert tort de post cu ciocolata si piersici-reteta nr 800Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii