Se pun la fiert mierea, zaharul si margarina, cand s-a racit la temperatura camerei se adauga faina, sarea, bicrbonatul si lapte, se imparte aluatul in 4 se coc foi pe dosul tavii. Crema se amesteca toate ingredientele, mai putin margarina, se fierb, pana se ingroase, cand e calduta se incorporeaza margarina.
Pentru umplutura am mai folosit gem de prune si de mure. Se asambleaza prajitura-o foaie, gem de prune, foaie, crema gris, gem de mure foaie si se pune la presat.
Anul acesta am inceput sa experimentez zona dulceturilor. La cererea lui Gusti, daca stiti despre cine vorbesc :P, am prestat...
Dulceata de smochineCe spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii