Se bat albusele spuma, apoi se adauga zaharul. Se bate in continuare pana ce se topeste zaharul, apoi se adauga galbenusurile. Se pune faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie, sau otet, iar apoi se inglobeaza nuca de cocos si se coace. (Tava se unge cu margarina si se tapeteaza cu faina)
Se pun cele 3 galbenusuri impreuna cu praful de budinca si zaharul si se prepara ca si o budinca. Dupa ce e fiarta, se inglobeaza cubul de Rama, se lasa putin sa se raceasca si se toarna peste blat.
Daca faceti cu banane, le puneti sub crema, rase, sau taiate longitudinal, daca preferati cu capsuni, sau kiwi, acestea se pun peste crema.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii