Se framanta impreuna toate ingredientele cu atata apa cat cuprinde ca sa fie un aluat moale ( nu tare moale dar destul ca sa se poate intinde)
Aluatul se imparte in doua se intinde o foaie se pune in tava si se impunge cu furculita, se presara pesmet si se pune compozitia de mere gata pregatita, se pune a doua foaie deasupra si se da la cuptor.
Se coace la foc putin mai mare decat mediu, se scoate se raceste si se taie, apoi se pudreaza cu zahar praf.
aluatul se intinde putin cam greu dar se mai poate intinde si in tava (pe la margini) folosindu-se (prin apasare) degetele
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNoua gamă de condimente Delikat, realizate din ingrediente 100% naturale, include două categorii de produse: condimente...
Tocanita din carne de vitel si galbioriCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii