Parfeu de Cacao cu Biscuiti

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

400 ml frisca lichida de batut indulcita (tip HoplA)
4-5 linguri de zahar
2 oua
2 galbenusuri
6 linguri apa plata
4 linguri cacao
1 lingura de Nutella
biscuiti

Mod de preparare

Zaharul, apa si cacaoa, se topesc la foc incet intr-o craticioara, dupa care se lasa la racit. Cand compozitia este calduta, puneti o lingura de Nutella, lasati sa se raceasca bine. Separat se bat bine ouale + galbenusurile, apoi le adaugam peste compozitia de cacao si Nutella, amestecam, la sfarsit punem frisca batuta.

Intr-o forma de chec captusita cu o folie, punem biscuitii faramitati mai mare. Cantitatea o alegeti voi, de cati biscuiti vreti sa puneti. Deasupra lor turnam compozitia lichida de inghetata si bagam la congelator. Inainte de a servi, scoatem inainte din congelator cam cu 10-15 minute. Scoatem din forma, taiem felii si servim.
*Daca doriti serviti si cu ciocolata topita, nutella, frisca sau alte salse (toping) care va place.
*Puteti adauga cacao sau Nutella mai multa. Daca adaugati Nutella, puneti mai putin zahar. . . deoarece iese prea dulce sau puneti frisca neindulcita.



Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Parfeu de Cacao cu Biscuiti" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

nicoleta64
•  15.03.2010 00:31:47

Este foarte bun ..sunt sigura ca o sa-ti placa.

jasmine08
•  12.03.2010 19:23:30

am sa incerc reteta ta...arata delicios si ft simplu de facut...am salvato si in cartea mea de bucate...felicitari

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Parfeu de Cacao cu Biscuiti