Parfeu de Cacao cu Biscuiti

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

400 ml frisca lichida de batut indulcita (tip HoplA)
4-5 linguri de zahar
2 oua
2 galbenusuri
6 linguri apa plata
4 linguri cacao
1 lingura de Nutella
biscuiti

Mod de preparare

Zaharul, apa si cacaoa, se topesc la foc incet intr-o craticioara, dupa care se lasa la racit. Cand compozitia este calduta, puneti o lingura de Nutella, lasati sa se raceasca bine. Separat se bat bine ouale + galbenusurile, apoi le adaugam peste compozitia de cacao si Nutella, amestecam, la sfarsit punem frisca batuta.

Intr-o forma de chec captusita cu o folie, punem biscuitii faramitati mai mare. Cantitatea o alegeti voi, de cati biscuiti vreti sa puneti. Deasupra lor turnam compozitia lichida de inghetata si bagam la congelator. Inainte de a servi, scoatem inainte din congelator cam cu 10-15 minute. Scoatem din forma, taiem felii si servim.
*Daca doriti serviti si cu ciocolata topita, nutella, frisca sau alte salse (toping) care va place.
*Puteti adauga cacao sau Nutella mai multa. Daca adaugati Nutella, puneti mai putin zahar. . . deoarece iese prea dulce sau puneti frisca neindulcita.



Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Parfeu de Cacao cu Biscuiti" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

nicoleta64
•  15.03.2010 00:31:47

Este foarte bun ..sunt sigura ca o sa-ti placa.

jasmine08
•  12.03.2010 19:23:30

am sa incerc reteta ta...arata delicios si ft simplu de facut...am salvato si in cartea mea de bucate...felicitari

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Parfeu de Cacao cu Biscuiti