Amestecam faina cu praful de copt. Cu exceptia acestora, toate celelalte ingrediente le mixam. Dupa ce s-au omogenizat, adaugam si faina, mixand la o viteza mai mica.
Turnam un polonic de aluat in centrul unei tigai neaderente. Focul trebuie sa fie moale. Nu miscam/rotim tigaia ca la clatitele clasice, aluatul se va intinde singur cat trebuie. In momentul in care obsrvam ca apar bule pe suprafata "clatitei", este semn ca trebuie sa o intoarcem.
Procedam astfel pana se termina aluatul.
Servim cu gem/dulceata, dar sunt o nebunie si cu Nutella.
Sa aveti pofta!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii