Oua de Ciocolata

Complexitate
redusa
Oua de Ciocolata

Ingrediente

  • ciocolata neagra
  • coji de oua
  • crema ca la prajitura vanilata
  • fructe uscate

Mod de preparare

Ouale se golesc de continut prin partea superioara, se spala bine si se lasa sa se usuce.

Intre timp topim ciocolata, iar dupa ce s-au uscat cojile turnam ciocolata topita si rasucim oul pana ce ciocolata il imbraca. Punem ouale astfel facute la frigider dupa care le umplem cu crema amestecata cu fructele uscate.

Se toarna deasupra gaurii ramase ciocolata si dam la rece. Dupa ce s-au racit bine le scoatem coaja si dupa preferinta le mai putem decora cu ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Biscuiti de la Bunica
2
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Clatite cu dovlecel si branza
3
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura cu cafea si crema mascarpone
4
Dulciuri

Prajitura cu cafea si crema mascarpone

Prajitura cu cafea si crema mascarpone
Cozonac cu carne in foi de varza murata
5
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Parteneri
Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan
Bucataras.RO

Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan

Saraturile sunt preferatele mele si nu refuz niciodata o tarta sarata sau picanta. Chiar si in afara concursului, nu am...

Aperitiv tarta cu rosii, masline si parmezan
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola