Topim ciocolata cu untul si laptele. Mixam doua oua cu sarea si 100 g zahar, pana devin spumoase.
Peste oua, adaugam amestecul de ciocolata, unt si lapte si omogenizam bine. La final, adaugam faina amestecata cu praful de copt.
Pentru compozitia de branza, mixam oul ramas cu crema de branza si zaharul pudra.
Distribuim compozitia cu ciocolata in tava cu hartie de copt, adaugam apoi, crema de branza si, cu ajutorul unui cutit, marmoram putin prajitura, pentru un aspect frumos.
Introducem tava in cuptorul incins, pentru 30-35 de minute.
Dupa ce se raceste, o portionam si o servim pudrata putin.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste o super reteta, o super gustare, super de luat si la pachet. Reteta este aLauricei, fata aia de ma innebuneste cu...
Rulouri de clatite cu sunca si branzeturiCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii