Puneti separat, in boluri mici: nuca de cocos, fistic maruntit, migdale macinate, cacao pudra, etc.
Amestecati intr-un bol mai mare nuca de cocos si zaharul pudra, apoi inglobati ricotta usor batuta si omogenizati bine pana ce rezulta o compozitie compacta.
Modelati bilute de marimea unei castane mai mari si tavaliti-le prin nuca de cocos (poate fi si colorata), fistic maruntit, migdale macinate, cacao pudra cernuta, etc, dupa dorinta.
Asezati-le in forme mici de hartie si dati la rece pentru 1 ora inainte de a le servi.
Pot fi pastrate in frigider atata timp cat ricotta este in termenul de valabilitate. Pentru servit: folositi forme mici de hartie pentru bomboane.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorScriind reteta, mi-am dat seama ca nu am facut poze la carne si nici nu prea se vede prin farfurie, dar trebuie sa ma credeti...
Ciorba taraneasca de porcCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii