Se spala si se sterg bine merele. Se pune la caramelizat zaharul (la foc destul de mic) impreuna cu lingura de miere si colorantul rosu. Cand este topit zaharul si format caramelul se infing betele in cele 4 mere si se scufunda in zaharul topit, apoi se scot si se pun pe o farfurie la racit.
Puteti scufunda merele de doua ori in zaharul topit daca aveti dantura destul de puternica si bani de dentist, dar nu neaparat, contrastul dintre moliciunea merelor si invelisul crocant este intotdeauna una dintre cele mai placute senzatii culinare Smile
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSotului meu pot sa ii dau zilnic hribi, pentru ca ii plac enorm si asa sigur nu ar mai manca nici carne. Zilele acestea am...
Paste cu hribi si sos albCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii