Se curata prunele si se decongeleaza zmeura.
Se mixeaza cu blenderul vertical, pana se obtine o pasta. Se pot cali putin si apoi mixa, cum va e mai usor.
Se pune intr-o craticioara si se da la foc mic.
Se tine pe foc pana se obtine o pasta si lichidul s-a evaporat.
Daca vi se pare prea acra se mai poate adauga zahar.
Se ia craticioara de pe foc si se toarna continutul intr-o tava.
Am folosit una de silicon, dar se poate pune pe o folie.
Se intinde ca sa fie cat mai subtire si se lasa la soare. s-a uscat intr-o zi, dar depinde cat de groasa e foaia si cat de puternic e soarele.
Se taie in bucatele si se serveste.
Se poate usca si la cuptor, cateva ore la foc mic cu usa intredeschisa.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorInspiratie mi-a fost o retete cu origini italienesti. Ma atras pentru originalitate, combinatia de ingrediente, aspect si...
Placinta cu cartofi si sunculita taraneascaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii