Ingrediente
● 3 albusuri |
● 3 pahare de zahar |
● 1 praf de sare |
● A½ lingurita de colorant rosu |
● Bombonele argintii (facultativ) |
● Inghetata de zmeura |
Mod de preparare
Cu mixerul sau cu telul batem albusurile impreuna cu sarea. Ca sa fim siguri ca albusurile sunt perfect batute, pe mixer sau tel trebuie sa se formeze un cioc fara sa curga. Apoi treptat incorporam zaharul si spre final colorantul.
Punem compozitia intr-o sprita si formam pe o tava tapetata cu hartie inimile. Presaram cu bombonele argintii si dam la cuptor la 60A°C timp de 3-3 1/2 ore. Le scoatem din cuptor lasand inca o ora intr-un loc racoros. Inainte de a le servi impreunam 2 cate 2 inimi si asezam intre ele inghetata de zmeura.
Pofta buna!
Acest desert fort dulce se mariaza foarte bine cu un pahar de champagne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Inimi de Bezea Umplute cu Inghetata de Zmeura" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany