Inimi de Bezea Umplute cu Inghetata de Zmeura

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

3 albusuri
3 pahare de zahar
1 praf de sare
A lingurita de colorant rosu
Bombonele argintii (facultativ)
Inghetata de zmeura

Mod de preparare


Cu mixerul sau cu telul batem albusurile impreuna cu sarea. Ca sa fim siguri ca albusurile sunt perfect batute, pe mixer sau tel trebuie sa se formeze un cioc fara sa curga. Apoi treptat incorporam zaharul si spre final colorantul.

Punem compozitia intr-o sprita si formam pe o tava tapetata cu hartie inimile. Presaram cu bombonele argintii si dam la cuptor la 60AC timp de 3-3 1/2 ore. Le scoatem din cuptor lasand inca o ora intr-un loc racoros. Inainte de a le servi impreunam 2 cate 2 inimi si asezam intre ele inghetata de zmeura.

Pofta buna!

Acest desert fort dulce se mariaza foarte bine cu un pahar de champagne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Inimi de Bezea Umplute cu Inghetata de Zmeura" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Inimi de Bezea Umplute cu Inghetata de Zmeura