Intr-un vas se pune branza, iaurtul si zaharul pudra si se amesteca cu mixarul pana se obtine o pasta omogena.
Apoi punem crema la rece in congelator. Se scoate din cand in cand si se amesteca ptr a se rupe cristalele de gheata.
Intre timp preparam sosul de capsuni (sau zmeura dupa preferinta).
Se serveste ornata dupa imaginatia si gustul fiecaruia.
Repede usor si bun...
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm pregatit o mancare buna, buna pentru azi: piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline. Din categoria rapid de...
Piept de curcan cu sos de rosii, capere si maslineCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii