Arpacasul se spala bine, dupa care se fierbe pana ce bobul de grau se sparge si infloreste usor. Dupa ce a fiert acesta se strecoara si se trece printr-un jet de apa rece. Nuca se macina cu ajutorul masinii de macinat nuca si se pune peste arpacasul scurs bine. Peste acestea se adauga si nuca de cocos, stafidele, esenta de rom, zaharul vanilat si mierea dupa gust.
Se amesteca toate ingredientele si se da la rece, dupa care se serveste.
Pofta buna!!!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorScriind reteta, mi-am dat seama ca nu am facut poze la carne si nici nu prea se vede prin farfurie, dar trebuie sa ma credeti...
Ciorba taraneasca de porcCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii