Zmeura se amesteca cu zaharul si zeama de lamaie si se fierb pana cand zmeura incepe sa se lipeasca de vas. Se lasa sa se racoreasca.
Se topeste untul si se lasa sa se racoreasca.
Ouale se mixeaza cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilinat. Se adauga esenta de vanilie, laptele si untul topit.
Se da zmeura prin sita si se amesteca cu aluatul.
Se incorporeaza praful de copt si faina.
Se conecteaza aparatul pentru gofre la sursa de curent electric. Se ung placile cu ulei si pe fiecare placa se pun cate 2-3 linguri de aluat. Se inchide aparatul si se mai verifica din cand in cand daca gofrele s-au copt.
Se continua tot asa pana cand se termina aluatul.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNavarinul este o tocana de berbecut specifice gastronomiei franceze. Ingredientul principal fiind napii suedezi .Este...
Navarin – tocana frantuzeasca de berbecut la slow cooker Crock-PotCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii