Mixam smantana pentru frisca si apoi o amestecam cu crema de ciocolata. Eu am folosit fineti.
Inmuiem foarte putin biscuitii in cafea/ciocolata calda/ cappucino/ lapte, doar ii scufundam si ii scoatem imediat.
Lipim biscuitii cu crema doi cate doi, apoi ii asezam in sir, punand crema intre ei. Imbracam tot sirul de biscuiti in crema si ornam totul cu fulgi de ciocolata.
Eu nu am inmuiat biscuitii si au fost putin mai tari, dar au fost foarte buni si asa si nu s-a taiat foarte greu.
Cand portionam desertul, avem grija sa taiem feliile putin oblic pentru un aspect placut.
Cantitatile sunt in functie de numarul persoanelor pentru care pregatim desertul.
Eu am folosit un pachet mic de biscuiti petit beurre (140 g), 100 ml smantana pentru frisca si 200 g crema de ciocolata fineti.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii