Desert rapid cu biscuiti si ciocolata

Portii
5
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata

Ingrediente

  • 140 gr biscuiti
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • 200 gr crema de ciocolata Fineti/ Nutella
  • cafea/ ciocolata calda/ cappucino/ lapte pt inmuiat biscuitii

Mod de preparare

Mixam smantana pentru frisca si apoi o amestecam cu crema de ciocolata. Eu am folosit fineti.

Inmuiem foarte putin biscuitii in cafea/ciocolata calda/ cappucino/ lapte, doar ii scufundam si ii scoatem imediat.

Lipim biscuitii cu crema doi cate doi, apoi ii asezam in sir, punand crema intre ei. Imbracam tot sirul de biscuiti in crema si ornam totul cu fulgi de ciocolata.

Eu nu am inmuiat biscuitii si au fost putin mai tari, dar au fost foarte buni si asa si nu s-a taiat foarte greu.

Cand portionam desertul, avem grija sa taiem feliile putin oblic pentru un aspect placut.

Cantitatile sunt in functie de numarul persoanelor pentru care pregatim desertul.

Eu am folosit un pachet mic de biscuiti petit beurre (140 g), 100 ml smantana pentru frisca si 200 g crema de ciocolata fineti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura Fanta
3
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura cu Branza de Vaci
4
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Parteneri
Desert prajitura cu crema de merisoare si ciocolata alba
Bucataras.RO

Desert prajitura cu crema de merisoare si ciocolata alba

Desert prajitura cu crema de merisoare si ciocolata alba
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola