Desert rapid cu biscuiti si ciocolata

Portii
5
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata

Ingrediente

  • 140 gr biscuiti
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • 200 gr crema de ciocolata Fineti/ Nutella
  • cafea/ ciocolata calda/ cappucino/ lapte pt inmuiat biscuitii

Mod de preparare

Mixam smantana pentru frisca si apoi o amestecam cu crema de ciocolata. Eu am folosit fineti.

Inmuiem foarte putin biscuitii in cafea/ciocolata calda/ cappucino/ lapte, doar ii scufundam si ii scoatem imediat.

Lipim biscuitii cu crema doi cate doi, apoi ii asezam in sir, punand crema intre ei. Imbracam tot sirul de biscuiti in crema si ornam totul cu fulgi de ciocolata.

Eu nu am inmuiat biscuitii si au fost putin mai tari, dar au fost foarte buni si asa si nu s-a taiat foarte greu.

Cand portionam desertul, avem grija sa taiem feliile putin oblic pentru un aspect placut.

Cantitatile sunt in functie de numarul persoanelor pentru care pregatim desertul.

Eu am folosit un pachet mic de biscuiti petit beurre (140 g), 100 ml smantana pentru frisca si 200 g crema de ciocolata fineti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
2
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
4
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Parteneri
Ciorba de perisoare din soia, de post
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare din soia, de post

Dragilor v-am obisnuit cu dulciuri, muuulte dulciuri, insa stiu sa fac si alte feluri de mancare. :) Am descoperit recent o...

Ciorba de perisoare din soia, de post
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Gustos.RO

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin