Ce poţi face cu checul atunci când rămâne şi se usucă? Eu am dorit să-l reinventez, aşa că am pregătit pentru cei dragi un desert la pahar răcoritor şi gustos.
Preparare:
Se prepară cafeaua şi se lasă puţin la răcit.
Se rupe checul în bucăţi mai mici.
În fiecare pahar se aşază un strat de îngheţată, un strat de chec care se însiropează cu cafea, apoi câte o linguriţă de dulceaţă, din nou îngheţată, la final chec. Se stropeşte cu cafea, se rade ciocolata care se va topi şi va da o notă specială.
Pofta Buna!
Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/07/desert-la-pahar.html
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorEste o prajitura rapida, pufoasa si aromata. Am gasit reteta intr-o revista, mi-a placut la prima citire, dar eu am mai facut...
Desert prajitura cu pereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii