Desert cremos la pahar cu mure si piersici

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Desert cremos la pahar cu mure si piersici

Ingrediente

  • Crema de mure:
  • mure – 200 g
  • crema de branza – 150 g
  • frisca lichida – 100 ml
  • zahar pudra – 50 g
  • Crema de ciocolata alba:
  • ciocolata alba - 100 g
  • smantana lichida - 100 g
  • unt – 50 g
  • In plus:
  • mini bicuiti oreo – 100 g
  • mure – 200 g
  • piersici – 2 buc

Mod de preparare

Pentru crema de mure, pasati murele cu blenderul vertical, adaugati apoi peste ele crema de branza, zaharul pudra si frisca lichida si mixati pana obtineti o crema pufoasa, fina si consistenta
Puneti crema de mure la rece
Pentru crema de ciocolata alba, incalziti smantana lichida, dar fara sa o fierbeti si turnati-o peste ciocolata alba rupta bucati
Omogenizati bine, apoi adaugati untul si amestecati lejer, pana se topeste
Lasati si crema de ciocolata alba la frigider 10-15 minute
Intre timp, spalati fructele, lasati murele la scurs intr-o strecuratoare
Curatati piersicile de coaja si taiati-le cubulete
Puneti biscuitii oreo intr-o punga si zdrobiti-i cu facaletul
Pregatiti doua pahare inalte si puneti la baza doua linguri de biscuiti zdrobiti in fiecare pahar
Adaugati un strat de crema de mure, apoi mure proaspete, crema de ciocolata alba, cubulete de piersici, crema de mure si terminati cu mure proaspete
Ornati cu o lingura de crema de ciocolata alba, frunzulite de menta si un mini-biscuite Oreo

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Placinta cu Branza si Stafide
4
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Oua Colorate cu Hartie Creponata
5
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Parteneri
Pide
Bucataras.RO

Pide

Cum da frigul, cum am chef de copt ceva si de facut aluaturi. De aceasta data am ales o reteta pe care am pus de mult ochii,...

Pide
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!