Preparare: Se pune untul moale intr-un castron se adauga zaharul se amesteca pana devine o crema, dupa care se pun ouale, coaja de lamaie, laptele, se amesteca bine si la urma se adauga faina amestecata cu praful de copt.
Se pune compozitia in forme de muffins unse si tapetate cu faina se dau la cuptor la 180 grade pt 20 min. Dupa ce sau copt se lasa la racit, cand sunt reci se scobesc un pic in mijloc partea scobita se fac firmituri si se pun deoparte in farfurie.
Intre timp se bate frisca si se imparte in doua, in jumatate se pun fructe dupa preferinta (eu am folosit kiwi) ananas, kiwi, banana, etc, cu aceata compozitie se umplu cupcakes si cu frisca ramasa se orneaza deasupra formand un vulcan.
Peste frisca se pun firmiturile facute inainte dand aspectul de mimoza o floare care infloreste aici in luna aceasta si se da cadou de ziua femeii.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAstazi vin cu o reteta ideala pentru caldura de afara, supa de rosii coapte cu usturoi, servita rece, cu legume proaspete gen...
Supa de rosii coapte cu usturoi (Gazpacho)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii