1/ Radeti fructul pentru a obtine coaja rasa de citrice
Citricele sunt fructele cele mai usor de ras atunci cand sunt intregi.
Folositi o razatoare speciala pentru citrice sau o razatoare tip cutie (folositi partea cu dintii fini) pentru a inlatura partea colorata a cojii, dar nu si pielita alba de dedesubt care este amaruie.
Treceti fructul peste dintii razatoarei si intoarceti mereu fructul pentru a obtine doar coaja colorata a citricelor.
2/ Curatati razatoarea
Curatati toata coaja rasa din interiorul razatoarei, acolo unde se aduna ea in mod normal.
Spalati imediat razatoarea, sub jet de apa.
Dupa radere, stoarceti fructul, daca aveti nevoie si de zeama.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAveam niste fructe de padure in congelator si aveam pofta sa fac ceva din ele.Trebuia sa prepar ceva de post, ma gandisem la...
Cornuri cu sos de fructe de padureCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii