1/ Radeti fructul pentru a obtine coaja rasa de citrice
Citricele sunt fructele cele mai usor de ras atunci cand sunt intregi.
Folositi o razatoare speciala pentru citrice sau o razatoare tip cutie (folositi partea cu dintii fini) pentru a inlatura partea colorata a cojii, dar nu si pielita alba de dedesubt care este amaruie.
Treceti fructul peste dintii razatoarei si intoarceti mereu fructul pentru a obtine doar coaja colorata a citricelor.
2/ Curatati razatoarea
Curatati toata coaja rasa din interiorul razatoarei, acolo unde se aduna ea in mod normal.
Spalati imediat razatoarea, sub jet de apa.
Dupa radere, stoarceti fructul, daca aveti nevoie si de zeama.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorun desert rapid si foarte gustos
Foietaj cu ciocolata amaruieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii