Lasam margarina sa se inmoaie bine si o frecam cu zaharul.
Adaugam oul, praful de copt, laptele si faina.
Daca aluatul sta o ora sau doua la frigider e si mai bun gustul.
gem (eu am pus de piersici, trandafiri, visine si prune)
La cea cu dovleac facem compozitia in felul urmator:
radem dovleacul pe razatoare, il punem intr-o tigaie si calim cu un pic de ulei, adaugam zahar dupa gust si la urma punem scortisoara.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorTa-taamm! Am ajuns in sfarsit la reteta cu numarul 1000! Yupiiii! :))) A fost greu pana aici dar de acum incolo si mai greu!...
Desert tort cu crema de castane si crema de portocale - reteta nr. 1000Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii