Visinele sunt curatate de samburi si lasate la zahar in frigider pentru o zi ca sa-si lase cat mai multa zeama.
Facem coltunasii, ii umplem cu visine si separat punem intr-o oala la fiert apa cu un pic de sare, se pune in apa putin zahar si un pic ulei ca sa nu se lipeasca.
Se fierb pana ies la suprafata si se toarna peste ei zeama lasata de la visine.
Se servesc reci cu zeama de visine.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii