Intr-un bol, amestecam toate ingredientele uscate, adaugand ulterior laptele si apa. Mixam compozitia pana la omogenizarea completa.
Cu ajutorul unui polonic, luam cate putin din compozitia obtinuta, o turnam intr-o tigaie incinsa si coacem, pe rand, foile de clatite, fara a le intoarce insa. Le scoatem apoi pe un platou si le ungem cu unt si miere de albine dupa gust.
Se servesc cu pofta!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAceasta tarta se poate servi atat calda, cat si rece. Merge de minune seara la cina, dar si pusa la pachet, la serviciu.
Aperitiv tarta cu branza si carnatiCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii