Facem compozitia pantru aluatul de clatite. Rand pe rand coace clatitele. Eu de obicei folosesc tigaia antiadevrenta pentru a nu mai adauga ulei.
Pentru crema amestecam cele trei oua cu faina, zaharul pudra si macul. Treptat adaugam laptele si punand vasul la foc potrivit.
Trebuie sa fim atente si sa amestecam in continuu, deoarece pot aparea cocoloase. Firbem aproximativ 5 minute amestecand constant. Lasam sa se raceasca un pic si apoi putem sa umplem clatitele cu crema de mac.
Sunt absolut delicoase, eu am fost tare uimita de cat de bune pot fi cu aceasta umplutura.
Va doresc pofta buna si astept cu drag impresiile voastre!!!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorTare-mi plac legumele, tot felul de combinatii...asta e una din cele mai simple ciorbe zic eu!
Ciorba de vara cu legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii