Se spala prunele, se scot samburii si se asaza jumatati intr-un vas yena uns cu unt.
Pentru prepararea aluatului, se amesteca ingredientele solide cu cele lichide pana se omogenizeaza si se formeaza un aluat ca de clatite.
Se toarna aluatul peste prunele din vas, apoi se introduce la cuptor pentru 25 minute la foc potrivit.
Cand este gata, se scoate vasul cu clafoutis, se pudreaza cu zahar pudra si se lasa sa se raceasca.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor,,Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale,, Am primit cu drag...
Hamburger DelikatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii