Se separa galbenusurile de albusuri ... se bat galbenusurile cu zaharul si vanilia la mixer pana se topeste zaharul, se aduga cate putina smantana si se amesteca in continuare.
Separat se bat albusurile spuma, si se incorporeaza odata cu faina in galbenusuri ... se pune putin albus se amesteca apoi potina faina si se amesteca si tot asa pana la incorporarea tuturor ingredientelor.
Se toarna compozitia intr-o tava de chec in care am pus hartie de copt ... mai lasam cateva linguri de compozitie in care punem cacao si o turnam peste cealalta in tava.
Se da la cuptor la 180 grade timp de 25 minute ... se incearca cu scobitoarea daca este gata, daca nu, se mai tine in cuptor pana se coace.
Se serveste caldut cu inghetata deasupra!
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaCu gust bun și fără risipă alimentară: Bruschete cu carnea rămasă. Transformăm carnea rămasă într-un...
Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii