Se pun ouale intregi intr-un castron si se bat bine cu mixerul dupa care se adauga zaharul si se bat pana devin spumoase.
Se pune uleiul mixand bine, dupa care apa si romul, Se omogenizeaza bine.
La urma faina amestecata cu praful de copt cernute. Se amesteca bine cu mixerul sa nu aibe cocoloase.
Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o forma cu gaura in mijloc de 28 cm.
Se pune compozitia si se coace la 180 ° pentru 30 min, pentru siguranta se face testul cu scobitoarea.
Se poate orna cu ciocolata topita sau simplu cu zahar pudra.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorApărută încă din anul 100 d. Hristos, brânza tofu a fost apreciată și consumată mai ales în Orient....
Branza tofu la grill, cu legume la aburiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii