Pentru iubitorii de ciocolata este nr. 1
Se pun ouale intregi intr-un castron si se bat bine cu mixterul impreuna cu zaharul pana isi tripleaza volumul.
Dupa care se adauga untul topit si racit (eu am pus ulei de floarea soarelui 150 ml) , laptele si la urma faina amestecata cu cacaoa, praful de copt si vanilia.
Dupa ce s-a omogenizat bine se pune intr-o forma cu gaura in mijloc de 28 cm unsa cu unt si tapetata cu faina.
Se coace la 175° pentru 30 min.
Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra.
Delicios, nu este inecacios are o textura uda si moale.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIntr-o zi, ma uitam la emisiunea Neatza si am vazut aceasta reteta pregatita de Vladutz! M-a incantat foarte mult cum a...
Piept de pui cu gogosari in sosCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii