Mod preparare:
Se freaca untul cu zaharul vanilat si zaharul, pana ce compozitia se incorporeaza. Urmatorul pas este adaugarea esentei de lamaie si treptat galbenusurile. Dupa aceea se adauga faina si praful de copt, iar in final laptele caldut.
Separat se bat albusurile spuma cu un varf de cutit de sare. Cele doua compozitii se amesteca usor, amestecand de jos in sus.
Dupa ce s-au legat cele doua se adauga 30 g ornament mozaic, restul 10 g se adauga deasupra checului, dupa ce acesta a fost pus intr-o tava unsa cu unt.
Se coace la foc potrivit.
Pofta buna! ! !
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorun desert rapid si foarte gustos
Foietaj cu ciocolata amaruieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii