Budinca Rapida cu Gem / Fructe Consevate- J. Oliver

Complexitate
redusa
Budinca Rapida cu Gem / Fructe Consevate- J. Oliver

Ingrediente

  • -4 oua
  • -80 g + 120 g zahar
  • -550 ml lapte
  • -110 g pesmet, fin
  • -6-7 linguri gem (de visine) sau fructe conservate ( scurse)

Mod de preparare

Bateti bine 1 ou impreuna cu 3 galbenusuri.
Adaugati 80 g zahar si mixati in continuare pana devine o crema spumoasa.
Inglobati laptele, pesmetul.
Intindeti gemul intr-un vas termorezistent neuns (22 x 22 cm) si turnati compozitia de mai sus.
Dati la cuptorul preancalzit pentru cca 50- 60 min, la 150 grade sau pana se incheaga budinca.
Intre timp, mixati albusurile ramase cu restul de zahar pana devin o spuma foarte tare, ca de bezea.
Turnati peste budinca inchegata si dati din nou la cuptor pentru inca 20 min, tot la 150 grade sau pana cand bezeaua se intareste si se rumeneste usor.
Lasati la racit.

Serviti portionata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Biscuiti de la Bunica
2
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Cozonac cu carne in foi de varza murata
3
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Fanta
4
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Prajitura cu Branza de Vaci
5
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Parteneri
Tort Diplomat
Bucataras.RO

Tort Diplomat

Un desert de duminica usor si savuros !:)

Tort Diplomat
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola