Topim ciocolata impreuna cu untul. Lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Adaugam ciocolata topita peste oua si mixam bine. Adaugam si faina amestecand bine. Punem compozitia in tava (35/35 cm) in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul incins pentru 25-30 de minute. Facem testul cu scobitoarea pentru a verifica daca s-a copt. Lasam prajitura sa se raceasca in tava.
Topim cele 50 g ciocolata cu 50 ml frisca lichida si caramele cu restul de frisca lichida. Peste prajitura rece distribuim caramelul si ciocolata topite. Lasam la rece.
Mixam untul cu zaharul pudra, apoi adaugam treptat mascarponele amestecand usor cu lingura. Eu am adaugat peste untul frecat cu zahar o cutie de mascarpone si crema s-a taiat, dar am reusit sa o refac amestecand usor cu lingura si scurgand tot lichidul. Dupa aceea am adaugat cate o lingura din a doua cutie de mascarpone amestecand usor si crema a fost ok.
Am pus crema peste prajitura si am ornat cu batoane snickers maruntite. Deliciu. a facut furori.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn preparat de post foarte bun si satios.Va recomand aceasta mancare pentru ca este gustoasa.Sper sa va placa!
Mancare de ciuperci in sos de rosii cu cartofiCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii