Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
Se cerne făina, se amestecă cu zahăr, sare, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
În alt recipient se amestecă ouăle cu lapte bătut, unt topit, esențele.
Compoziția lichida se toarnă peste cea solida, se omogenizeaza totul, se adaugă fructele.
Se amesteca din nou.
Se împarte aluatul în 12 forme de briose.
Deasupra fiecareia, se repartizează crocant de migdale, rezultat din amestecarea tuturor ingredientelor indicate.
Se coc cca. 35 de minute.
Pentru topping, se bate frișca cu restul ingredientelor, se spriteaza pe fiecare briosa, se repartizează fulgi de ciocolată.
Sunt foarte gustoase, potrivite pentru orice moment al zilei!
Prajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii