Topim ciocolata neagra cu cele 125 g de unt. Lasam sa se raceasca. Mixam bine cele 2 oua, adaugam 100 g zahar, mixand in continuare, pana ouale isi dubleaza volumul.
Peste ouale mixate, adaugam ciocolata topita cu untul si apoi faina. Asezam hartiutele in tava de briose si turnam compozitia in cele 12 forme. Introducem tava in cuptorul incins, pentru 30-35 de minute.
Topim ciocolata alba cu frisca si untul. Lasam sa se raceasca, apoi o introducem la rece, pentru cel putin o ora. Daca ne grabim, putem introduce la congelator 15 minute. Mixam crema, apoi o spritam peste briose. Decoram cu ornamente de ciocolata.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor,,Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale,, Am primit cu drag...
Hamburger DelikatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii