Ciocolata se pune intr-un bol si bolul peste o oala cu apa fierbinte.
Amestecati pana se topeste si incorporati si untul.
Puneti bolul cu ciocolata pentru 10 minute in congelator. Apoi topiti din nou ciocolata pe baie de aburi.
Acest procedeu va stabiliza termic ciocolata.
Se umplu pe jumatate formele cu ciocolata topita. Se pune umplutura si se umplu formele cu ciocolata. Se indeparteaza excesul de ciocolata folosind o spatula.
Se tin la congelator pentru 20 de minute sa se intareasca.
Se servesc cu multa pofta!
Din cantitatile de mai sus mi-au iesit vreo' 50 de bomboane pe care le-am facut in forme cumparate de la Ikea.
Reteta video: https://www.youtube.com/watch?v=tavosxjcqsk
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu stiu daca v-am mai zis cat de mult ador prajiturile cu branza. :)
Cheesecake cu pereCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii