Preparare: Se bat albusurile spuma dupa care se adauga zaharul cate 2 linguri odata se bate si tot asa pana terminam zaharul, se bate bine pana nu se mai simte zaharul in albusuri cu cat mai mult cu atat mai bine. Zaharul trebuie cernut inainte.
Se poate pune si sucul de la o mana de zmeura stecurat pentru aroma si culoare. Se dau la cuptor la foc mic 70 min cu usa cuptorului putin deschisa, precizez ca am un cuptor cu gaz model vechi. Sunt multumita de rezultat avand in vedere ca e prima data cand incerc: wink:
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAceste minitarte vi le recomand,au un gust deosebit
Tartelete cu branza si cimbru verdeCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii