Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei buline de inghetata( ciocolata, vanilie si capsuni) una langa alta. Se ia banana curatata, se taie in doua si apoi se aranjeaza pe lateralul vasului, putin infipte jumatatile de banana in inghetata.
Se pun apoi capsunile taiate felii peste inghetata de capsuni, bucatile de ananas se pun peste inghetata de vanilie si carnaciorii de ciocolata se pun peste inghetata de ciocolata.
Se stropeste cu putin sirop de capsuni si cu putin sirop de ciocolata, apoi pe mijlocul vasului se mai pune o bulina de inghetata. Se decoreaza cu frisca si se stropeste din belsug, din nou, cu sirop de capsuni si sirop de ciocolata. Se serveste imediat.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDaca iti e pofta de un desert cu arome de fructe, am eu o solutie si rapida si gustoasa: Chec zebra cu portocale sau chec...
Desert chec zebra cu portocaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii