Animale Din Fondant - Girafa 3d Poze

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Animale Din Fondant - Girafa 3d Poze

Ingrediente

  • 3 bile de fondant galben
  • 1 bila micuta de fondant maro deschis

Mod de preparare

Cele trei bile galbene vor fi, doua din ele mai mari una cam de marimea unei nuci, una un pic mai mica, iar a treia va avea marime a trei boabe de piper unite.

Se ia bucata mijlocie de fondant, se face un sul de aprox. 1,5 cm lung. Se apasa putin pe mijloc, apoi una din parti se va turti ceva mai mult (adica va fi mai subtire decat partea cealalta cam cu vreo 3-4 mm (vezi poza). Cu coada pensulei se vor face patru gauri in sulul asta (doua in partea mai inalta si 2 in partea mai joasa, a se veda poza).

Din bila micuta, se intinde putin, se decupeaza 2 triunghiuri mici care se vor lipi pe partea superioara a sulului (capului), lasand o distanta destul de mica intre ele. Astea vor fi urechile girafei. In locul dintre urechi se vor lipi doua cornite mici din fondant maro deschis (forma lor va fi asemanatoare cuisoarelor). Sub cele 2 gauri facute in capul girefei (partea mai subtire) se va decupa cu varful ascutit al unui cutit, gura girafei.

Apoi se ia a doua bila mare de fondant si se va modela intre palme pana nu va avea incretituri pe ea. Se va da forma unei lacrimi, apoi se va pune pa masa de lucru cu partea mai mare in jos si se apasa putin ca sa ii formam o baza. In partea mai prelungita a acestei lacrimi se va infige o scobitoare (sau jumate) se va unge cu apa in prejurul ei si se va infige capul girafei (pentru siguranta).

Ultima operatie este cea de lipire a petelor pe girafa. Din bila de fondant maro deschis, se iau bilute mici de tot, care se vor turti intre degete si se vor lipi cu apa pe corpul (postamentul) girafei (dupa cum credeti de cuviinta).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Fanta
1
Dulciuri

Prajitura Fanta

Prajitura Fanta
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
2
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Biscuiti de la Bunica
3
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Cozonac cu carne in foi de varza murata
4
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Hamburger Delikat
Bucataras.RO

Hamburger Delikat

,,Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale,,         Am primit cu drag...

Hamburger Delikat
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola