Se pun cojile bine spalate si cotoarele sanatoase la fiert intr-o oala cu apa cat sa le acopere la foc mic.
Cand sunt fierte si apa a scazut, se strecoara si se pune la foc mic, se adauga zeama de la lamaie.
Cand clocoteste se adauga zaharul si se lasa sa fiarba pana este gata.
Se verifica daca e gata la fel ca la dulceata. Se pune calda in borcane curate si sterilizate.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Placinta cu mere este un desert bine-venit oricand, la orice ora, in orice anotimp :) Iar foile astea de placinta sunt...
Desert placinta cu mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii