Pasta de Gogosari si Ardei Kapia, Rosii

Complexitate
redusa
Pasta de Gogosari si Ardei Kapia, Rosii

Ingrediente

  • Pentru 1 portie:
  • -3 kg gogosari
  • -2 kg ardei kapia
  • -1- 2 legaturi patrunjel verde, tocat marunt
  • -3 linguri grunjoasa pentru muraturi
  • -1/4 lingurita salicil sau 1 aspirina / borcan 800 ml

Mod de preparare

Spalati, puneti la scurs si stergeti gogosarii si ardeii kapia. Curati de cotor si seminte. Treceti prin masina de tocat carne sau prin robot.

Puneti la fiert pasta obtinuta impreuna cu sarea, la foc potrivit, amestecand ocazional si lasati pana ce compozitia din vas scade cu aproximativ 1 cm. Cu 5 min inainte de a fi gata adaugati patrunjelul.
La sfarsit inglobati salicilul, omogenizati si lasati doar cat sa dea un clocot.

Turnati fierbinte in borcanele sterilizate si incalzite, capsati, transferati imediat intre paturi si lasati pana la racirea lor completa.

Etichetati si dati la camara.
Pasta de gogosari si ardei kapia rosii este foarte gustoasa, aromata; se poate folosi la ciorbe, supe, sosuri, tocanite, paste, pizza, etc.
Alegeti si cumparati ardeii si gogosarii bine copti; pasta va fi mult mai buna si va avea o culoare rosie- intensa, frumoasa si mai ales aromata.

Se pastreaza foarte bine, fara sa se altereze, chiar si 24 luni.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Placinta cu Branza si Stafide
4
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Oua Colorate cu Hartie Creponata
5
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Parteneri
Pizza cu somon
Bucataras.RO

Pizza cu somon

Pizza cu somon
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!