Gogosari in otet (la rece)

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Gogosari in otet (la rece)

Ingrediente

  • 7 kg gogosari
  • 800 ml otet
  • 8 linguri cu sare ptmuraturi
  • 600 g zahar
  • 2 radacini hrean
  • 2 teline(frunza si radacina)
  • mustar boabe
  • piper boabe
  • ienibahar
  • frunze dafin

Mod de preparare

Spalam gogosarii si ii lasam la zvantat. Ii curatam de cotoare si seminte ,ii taiem in jumatati sau sferturi si ii punem intr-un vas mare. Amestecam zaharul ,otetul ,sarea si turnam peste gogosari. Adaugam frunzele de dafin si ii lasam 24 de ore la macerat . In acest interval avem grija sa amestecam de 4-5 ori in ei. A doua zi asezam gogosarii in borcane iar printre ei punem bucatele de hrean si telina.La fiecare borcan adaugam: dafin,boabe de mustar ,piper si ienibahar. Deasupra punem cate o tija cu frunze de telina si turnam lichidul strecurat , astfel incat sa acopere bine gogosarii. Sigilam borcanele cu capace si le depozitam in camara sau beci.

Crocanti si aromati

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Tocana taraneasca

Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Placinta cu Branza si Stafide
4
Dulciuri

Placinta cu Branza si Stafide

Placinta cu Branza si Stafide
Oua Colorate cu Hartie Creponata
5
Aperitive

Oua Colorate cu Hartie Creponata

Oua Colorate cu Hartie Creponata
Parteneri
Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline
Bucataras.RO

Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline

Am pregatit o mancare buna, buna pentru azi: piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline. Din categoria rapid de...

Piept de curcan cu sos de rosii, capere si masline
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Gustos.RO

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat

Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...

Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!