Se pune apa cu sare, frunze dafin, boabe de piper la fiert. In timpul asta se aseaza bete de marar pe fundul borcanelor. Se pun cativa catei de usturoi si apoi se aseaza gogonelele (nu se preseaza).
Dupa ce s-a umplut borcanul, se adauga felii de hrean printre gogonele. Apa fierbinte (dupa ce a clocotit) se pune peste gogonele. Se capseaza borcanul si se da la dunst uscat. Se aseaza apoi in camara si isi asteapta cuminti randul la mancat.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorLa multi ani, leoaica Nicoleta, ''surora'' noastra draga si iubita. La multi ani tuturor sarbatoritilor de Sfantul Nicolae !
Desert prajitura NicoletaCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii