Frunze de Vita de Vie Conservate pentru Iarna

Complexitate
redusa
Frunze de Vita de Vie Conservate pentru Iarna

Ingrediente

    Mod de preparare

    Culegeti frunzele de vita de vie cat sunt fragede, adica in luna iunie- iulie. Spalati-le bine in mai multe ape.
    Separat puneti la fiert apa cu sare.

    Cand aceasta clocoteste introduceti pe rand cateva frunzele de vita de vie si lasati la infuzat doar cateva minute, pana incep sa-si schimbe culoarea, de la verde intens, spre galbui.

    Scoateti cu o paleta si lasati la racit si scurs, intr-o strecuratoare. Introduceti-le in pungi pentru congelator, portionate dupa dorinta si inscriptionati. Dati la congelator.

    Se pastreaza foarte bine intre 6- 12 luni.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Obiceiuri si traditii culinare de Florii

    Obiceiuri si traditii culinare de Florii

    Obiceiuri si traditii culinare de Florii
    Pulpa de miel la cuptor

    Pulpa de miel la cuptor

    Pulpa de miel la cuptor
    Pasca Super Fina

    Pasca Super Fina

    Pasca Super Fina
    Cele mai apreciate rețete
    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
    1
    Aperitive

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

    Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

    Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
    Biscuiti de la Bunica
    2
    Dulciuri

    Biscuiti de la Bunica

    Biscuiti de la Bunica
    Prajitura Fanta
    3
    Dulciuri

    Prajitura Fanta

    Prajitura Fanta
    Prajitura cu Branza de Vaci
    4
    Dulciuri

    Prajitura cu Branza de Vaci

    Prajitura cu Branza de Vaci
    Clatite cu dovlecel si branza
    5
    Aperitive

    Clatite cu dovlecel si branza

    Clatite cu dovlecel si branza
    Parteneri
    Dobos
    Bucataras.RO

    Dobos

    Am tot stat in cumpana daca sa-l fac sau nu...mai ales ca si eu ca si Timea, de la care am preluat reteta nu-mi place sa fac...

    Dobos
    11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
    Culinar.RO

    11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

    11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
    Gustos.RO

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

    Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
    Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
     Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
    Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
    Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola