Gutuile se spala de puf, se curata de coaja si apoi se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Intr-o cratita mare se pun gutuile razalite, zeama de lamaie si apa si se da la fierbere.
Cand se inmoaie bine se adauga zaharul si se fierbe in continuare pana este gata. Se incearca intr-o farfurie astfel: se pune cu lingurita putina compozitie si se lasa sa se raceasca, daca se incheaga atunci este gata.
Se toarna calda in borcane spalate si sterilizate. Se eticheteaza si se pune in paturi pana se raceste.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorRetete de vara Am preparat reteta lui Alex, tare buna a iesit. https://www.facebook.com/Bucataras/app/212104595551052/
Supa de rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii